skip to Main Content
Revisie Van Luchtdroger Bij AGFA

Revisie van luchtdroger bij AGFA

Revisie van luchtdroger bij Agfa

Valk Technics voerde onlangs de revisie van een luchtdroger met een 2,5 meter, horizontale absorptierotor uit bij Agfa. Valk Technics heeft de volledige werken gecoördineerd in opdracht van HB Drying Systems Belgium.

De uitvoering was een succesvolle samenwerking met HB Almelo (NL), HB Krako (CZ) en BVM Technics. Deze luchtdroger van meer dan 30 jaar oud heeft een capaciteit van 23000m3/h en wordt door Agfa ingezet voor een consistente kwaliteit van de productie van PET-film.

Bedrijfszekerheid is de sleutel tot succes

Een perfect onderhouden machinepark, met gegarandeerde bedrijfszekerheid kunnen al heel wat extra kopzorgen besparen. Daarom is het laten uitvoeren van preventief onderhoud aan uw machines en HVAC installatie door Valk Technics een absolute must!

Een preventief onderhoud van installaties of machines wordt hoofdzakelijk uitgevoerd om de bedrijfszekerheid te verhogen. Maar ook niet onbelangrijk, zo voorkom je ook schade aan machine of mens én ongeplande uitval of stilstand van machines of installaties. Op een periodieke basis voert Valk Technics het onderhoud uit volgens de noden en eisen van de machine of installatie.

Kostenbesparend

Een preventief onderhoud is ook kostenbesparend. Bijvoorbeeld het preventief vervangen van filters en v-riemen van een luchtbehandelingskast van een productie-installatie, zal het risico op uitval tijdens het productieproces verkleinen. Wanneer een bepaald productieproces onder specifieke condities dient te gebeuren en de luchtbehandelingskast zou uitvallen tijdens de productie, dan is in veel gevallen het ganse productielot onbruikbaar en zal het moeten vernietigd worden. Daarnaast zal je gedurende de uitval van machine of installatie ook niet meer kunnen produceren. Wat weer een extra kost is. Door het preventief en periodiek vervangen van de filters en/of v-riemen is de productie veel effectiënter, kostenbesparend en gegarandeerd.

Wil u uw bedrijf ook kosten laten besparen en bedrijfszekerheid kunnen garanderen?
Maak dan nu een afspraak met Valk Technics om het preventief onderhoud aan uw machinepark en installaties te laten inplannen.

Maak een afspraak met Valk Technics

 

 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken